Leidingwerk voor de keuken aanpassen

Als je een nieuwe keuken aanschaft of je huidige keuken uitbreidt, is het waarschijnlijk dat je elektra- en waterleidingen moet verleggen of aanleggen. Wij bij Kemper Keuken en Bad zijn experts op dit gebied en staan klaar om je te helpen. Of je nu je oude keuken wilt demonteren, elektra en/of waterleidingen wilt vervangen, of je nieuwe keuken wilt plaatsen, wij vervullen al je wensen.

Bij Kemper Keuken en Bad geloven we in een totaalpakket. Onze diensten gaan verder dan alleen het plaatsen of demonteren van keukens. We bieden ook aanvullende services, zoals transport van je keuken naar je woning of een andere locatie, het afvoeren van je oude keuken naar de stort, en meer.

Als elektricien en loodgieter nemen we ook de verantwoordelijkheid voor je elektra- en waterleidingen. Of het nu gaat om het leggen van nieuwe leidingen, het verleggen van bestaande leidingen, of het installeren van specifieke aansluitingen zoals die voor inductiekookplaten, wij zorgen ervoor dat alles vakkundig en veilig wordt uitgevoerd.

Bij Kemper Keuken en Bad begrijpen we dat elektra en waterleidingen cruciaal zijn voor een goed functionerende keuken. Daarom vragen we altijd eerst of deze aspecten al op orde zijn voordat we overgaan tot de montage van je nieuwe keuken.

Of het nu gaat om het aansluiten van elektra, het verleggen van waterleidingen, of andere installatiewerkzaamheden, wij zijn er om je te helpen met onze uitgebreide service. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte die voldoet aan al jouw keukenbehoeften.