Inbouwapparatuur laten installeren? Het kan bij Kemper Keuken en Bad!

Als je nieuwe inbouwapparatuur koopt, wil je natuurlijk dat dit snel en zo mooi mogelijk in je huis staat. Wil je dit niet zelf doen? Wij doen dit graag voor je!

Wij helpen je graag met bezorging en installatie van je inbouwapparaat. Heb je vragen? Kemper Keuken en Bad controleert samen met jou de bestelling en kan zelfs vooraf langskomen om de situatie te bekijken. Ontdek onze inmeetservice!

Wil je dat het product direct wordt ingebouwd bij de bezorging? Geen probleem! Met onze inbouwinstallatiedienst regelen wij alles voor je. Onze eigen monteur levert het product en installeert het op de door jou gewenste plek in huis.

Bezorging

Standaard bieden wij gratis drempellevering bij iedere bestelling. Wij bezorgen het product tot aan de eerste drempel van je woning op de begane grond, of indien de woning bereikbaar is met een lift op een andere verdieping.

Kies je alleen voor bezorging, dan kies je alleen voor een drempellevering en regel je zelf de plaatsing en installatie. We leveren het product netjes in de verpakking af bij de eerste drempel van je woning.

Bij een gratis drempellevering nemen wij het oude apparaat gratis mee, mits deze afgekoppeld bij de eerste drempel van het huis klaarstaat.

Woning alleen met trap bereikbaar

Is het nodig om via een trap de eerste drempel van de woning te bereiken, dan worden er voor het extra tilwerk kosten in rekening gebracht. Dit kun je aangeven tijdens het bestelproces op de website. Is er een lift aanwezig en is deze zonder traptreden te bereiken, dan is de drempellevering gratis. Met de trap bezorgen we tot en met de 3de verdieping.

Inmeetservice, altijd een passend apparaat!

Twijfel je over de juiste maat? Kemper Keuken en Bad biedt een inmeetservice, zodat je zeker weet dat de juiste maat besteld wordt. Onze monteur komt bij je thuis om de ruimte in te meten en geeft advies over de apparaten die in de inbouwruimte passen.

Koop je een product, dan neemt Kemper Keuken en Bad de kosten (t.w.v. € 49,95) voor het inmeten op zich. Zo weet je zeker dat je een passend resultaat krijgt. 

Bezorging met installatieservice

Kemper Keuken en Bad neemt je graag alle moeilijkheden uit handen met onze inbouw-installatieservice. Onze eigen monteur installeert vakkundig je inbouwapparaat en gaat pas weg als alles goed werkt. Wel zo makkelijk! De inbouw-installatiedienst wordt standaard op de begane grond van je woning geïnstalleerd.